Vergaderzalen

Het Jachthuis op Landgoed Beukenrode heeft 9 verschillende vergader- en presentatiezalen. Voor groepen van 2 tot 80 personen hebben we een passende ruimte. Door de authentieke en huiselijke uitstraling van zowel het exterieur als het interieur en de rustgevende bosrijke omgeving, is het Jachthuis op Landgoed Beukenrode een inspirerende locatie voor al uw gasten.

 

Edelhert

De authentieke vergaderkamer van het Jachthuis. Met een ovale tafel ideaal voor een vergadering tot 14 personen. In de winter lekker met het openhaardje aan, uitkijkend over de hertenweide en vijver.

Boek deze ruimte

Damhert

De grootste zaal van het Jachthuis met een rustieke uitstraling. Uitermate geschikt voor verschillende opstellingen voor grotere groepen. Uitkijkend over de groene bossen van het landgoed.

Boek deze ruimte

Sint Hubertus

De enige zaal op de tweede verdieping met een ruime, open look and feel. Met het karakter van een echte jachthut door het houtwerk van het plafond en de muren. Uitkijkend over de hertenweide en vijver.

Boek deze ruimte

Fazant

Een intieme zaal met privé balkon. Rustige kleuren en veel licht maakt deze ruimte zeer geschikt voor kleine groepsmeetings. De zaal kijkt uit over de hertenweide en vijver.

Boek deze ruimte

Tweedkamer

De meest lichte kamer van het Jachthuis door de vele ramen. Uitkijkend over de bossen aan de zijkant en de hertenweide en vijver aan de andere kant. Deze ruimte is zeer geschikt voor kleine groepsmeetings.

Boek deze ruimte

Dassenburght

De kleinste en meest intieme kamer van het Jachthuis. Zeer geschikt voor 1 op 1 sessies. Hier ondervindt u echt het huiskamergevoel. De kamer kijkt uit over de bossen van het landgoed.

Boek deze ruimte

Serre

De enige vergaderzaal op de begane grond. Vergaderen in het groen en met veel licht staat dan ook centraal in deze ruimte. Het uitzicht zorgt voor de rust in uw meeting. De serre kijkt uit over de bossen, hertenweide en vijver.

Boek deze ruimte

Augustijnenkamer

Deze als monumentaal aangemerkte stijlkamer van 43 m² daterend uit 1872 is met zijn originele spanbehang een lust op het oog. Deze kamer biedt ruimte voor lunch, diner, feest en ceremonie.

Boek deze ruimte
 •  

Tuinkamer

De Tuinkamer kan in carré voor 16 personen of langwerpige tafel voor 24 personen voor lunch of diner gebruikt worden. Deze beide restaurants zijn met elkaar verbonden en komen uit in de serre (40 personen) of op het terras aan de kant van de vijver.

Boek deze ruimte

Contactformulier

  Bedrijfsnaam
  Contactpersoon
  Telefoonnummer
  E-mailadres
  Datum
  Aantal personen
  Type arrangement

  Vergaderruimte
  Vergaderbreak (optioneel)
  Opmerkingen

  Contactgegevens

  Jachthuis Beukenrode
  Adres: Beukenrodelaan 2
  Postcode: 3941 ZP Doorn
  Tel: 0343 47 32 20
  Mail: info@jachthuisbeukenrode.nl

  Routebeschrijving

  Met de auto:
  Uit de richting Utrecht of Arnhem:
  A12, afslag Driebergen/Zeist, richting Driebergen.
  In Driebergen rijdt u richting Doorn (N225). Bij hectometerpaal 17,7 gaat u linksaf, dit is de Beukenrodelaan. U rijdt de poort door en vervolgt de weg nog ongeveer 300 meter tot het Jachthuis rechts: Jachthuis Landgoed Beukenrode.

  Uit de richting Amersfoort:
  Richting Doorn.
  In Doorn rijdt u richting Driebergen (N225). Bij hectometerpaal 17,7 gaat u rechtsaf, dit is de Beukenrodelaan. U rijdt de poort door en vervolgt de weg nog ongeveer 300 meter tot het Jachthuis rechts: Jachthuis Landgoed Beukenrode.

  Met het openbaar vervoer:
  Met de trein:
  Uitstappen op station Driebergen-Zeist.
  Daarna per (trein)taxi of buslijn 50/56.
  Uitstappen bij halte Beukenlaan.

  Met de bus:
  Buslijn 50/56 uitstappen halte Beukenlaan.