Vergaderbreaks

Naast vergaderen biedt Landgoed Beukenrode vergaderbreaks aan. Kiest u voor een ontspannende of educatieve activiteit? Er zijn verschillende indoor en outdoor activiteiten om uw vergadering anders te maken dan anders. Neem een break tijdens uw vergadering om te werken aan de teambuilding door verschillende activiteiten en originele opdrachten uit te voeren om de band van uw team te versterken. Of kies voor het samen afsluiten van de dag met heerlijk vers bereide gerechten van kwaliteit. Zo kan de dag worden nabesproken en kan iedereen met een heerlijk verzadigd gevoel naar huis.

 

60 Minute Challenge

Jan Peter Bolhuis verzorgt in samenwerking met Jachthuis Beukenrode de "60 Minute Challenge". Een uitdagende training voor u en uw team welke perfect past in ons 8-uurs arrangement en zal zorgen voor uitdaging en reflectie bij de deelnemers zonder dit ten koste gaat van de effectiviteit en van de dag! Tijdens de Challenge wordt geleerd hoe jouw sterke houding en mindset respectvol weerstand biedt tegen een diversiteit aan uitdagingen. "Jij domineert in jouw persoonlijke domein"
www.eodv.nl

Bekijk de vergaderarrangementen

Beukenrode Escape Game

Is uw team hecht genoeg om de opdrachten op te lossen? De Beukenrode Escape Game is een actieve break in de achtertuin van Jachthuis Beukenrode. Ga in groepjes op zoek naar de kluizen die op het landgoed verstopt zijn. Elk team krijgt een iPad mee en wordt uitgedaagd met foto-opdrachten, weetjes en puzzels. Zo worden de hersenen gekraakt en kunnen jullie alleen als écht team de opdrachten oplossen. Welk team kraakt de meeste kluizen binnen de tijd en sprokkelt de meeste euro’s bij elkaar? Deze activiteit is de perfecte combinatie van teambuilding, buiten een frisse neus halen en competitie.

Bekijk de vergaderarrangementen

Laser kleiduifschieten

Wie heeft een scherp oog en kan de meeste kleiduiven raken? Met vijf personen op rij staat u klaar om de fel gekleurde schijven die gelanceerd worden, raak te schieten. De achtertuin van Jachthuis Beukenrode dient als schietbaan. De activiteit is veilig: door middel van speciale laser geweren wordt er door een computer geregistreerd welke deelnemer de meeste kleiduiven heeft geraakt. De spanning is om te snijden.

Bekijk de vergaderarrangementen

Fietsen over de Heuvelrug

Een échte break, midden in de natuur: maak een fietstocht over de Utrechtse Heuvelrug. Aan de hand van een uitgestippelde fietsroute, fietst u langs het schitterende landschap met bossen, weide en heideterreinen. Daarnaast passeert u indrukwekkende kastelen en landgoederen die rondom het Jachthuis liggen. Maak deze fietstocht in eigen tempo en geniet van de mooie natuur in de omgeving van Jachthuis Beukenrode.

Bekijk de vergaderarrangementen

Bezoek het Nationaal Bomenmuseum

Voor meer rust en natuur kunt u het Nationaal Bomenmuseum Von Gimborn Arboretum bezoeken. Het is een ander museum dan normaal: de botanische tuin is elk seizoen schitterend om te bezoeken en is elke dag geopend. Het park bestaat uit 27 hectare grond met heeft dan 3000 soorten bomen, planten en struiken vanuit de hele wereld. Laat je verwonderen door het bomenrijk in het hart van Utrecht. Het park ligt op loopafstand van het Jachthuis.

Bekijk de vergaderarrangementen

Dineren

Een vergadering kan afgesloten worden met een borrel en diner. Dit kan aansluitend aan uw vergadering. Onze chef werkt met heerlijke seizoensgebonden producten. Het is mogelijk om het menu aan te passen naar uw wens. In de winter kunt u sfeervol dineren in de Augustijnenkamer en in de zomer is biedt het zonnige terras met uitzicht op de vijver en damherten een schitterend decor voor uw diner.

Bekijk de vergaderarrangementen

BBQ

Een volledig verzorgde barbecue door de heren van De Smokin’ Gents. De Heeren verzorgen een unieke, informele BBQ ervaring. Op verschillende barbecues, waaronder de welbekende Bastard Kamado’s en houtgestookte Off-Set Smokers, wordt heerlijk eten bereid. Gerechten zoals de Pulled Pork, Sweet ’n Sticky Ribs en Caveman Sukade zijn favorieten. Wederom kan er besproken worden wat de Gents precies gaan bereiden. Proef de passie en liefde die de Smokin’ Gents voor het vuur hebben terug in ieder gerecht.

Bekijk de vergaderarrangementen

Walking Dinner

De keukenbrigade van Jachthuis Beukenrode bereidt voor een Walking Dinner verschillende kleine hapjes voor u. Aan een statafel of zittend aan tafel: het bedienend personeel loopt rond met heerlijk fingerfood. Aan heerlijke gerechtjes dus geen gebrek!

Bekijk de vergaderarrangementen

Contactformulier

  Bedrijfsnaam
  Contactpersoon
  Telefoonnummer
  E-mailadres
  Datum
  Aantal personen
  Type arrangement

  Vergaderruimte
  Vergaderbreak (optioneel)
  Opmerkingen

  Contactgegevens

  Jachthuis Beukenrode
  Adres: Beukenrodelaan 2
  Postcode: 3941 ZP Doorn
  Tel: 0343 47 32 20
  Mail: info@jachthuisbeukenrode.nl

  Routebeschrijving

  Met de auto:
  Uit de richting Utrecht of Arnhem:
  A12, afslag Driebergen/Zeist, richting Driebergen.
  In Driebergen rijdt u richting Doorn (N225). Bij hectometerpaal 17,7 gaat u linksaf, dit is de Beukenrodelaan. U rijdt de poort door en vervolgt de weg nog ongeveer 300 meter tot het Jachthuis rechts: Jachthuis Landgoed Beukenrode.

  Uit de richting Amersfoort:
  Richting Doorn.
  In Doorn rijdt u richting Driebergen (N225). Bij hectometerpaal 17,7 gaat u rechtsaf, dit is de Beukenrodelaan. U rijdt de poort door en vervolgt de weg nog ongeveer 300 meter tot het Jachthuis rechts: Jachthuis Landgoed Beukenrode.

  Met het openbaar vervoer:
  Met de trein:
  Uitstappen op station Driebergen-Zeist.
  Daarna per (trein)taxi of buslijn 50/56.
  Uitstappen bij halte Beukenlaan.

  Met de bus:
  Buslijn 50/56 uitstappen halte Beukenlaan.