Samenwerkingspartners

We hebben volop ideeën waarbij jullie wensen altijd centraal staan. We adviseren graag, maar luisteren vooral goed, zodat het jullie gasten aan niks ontbreekt.

Maak je feest compleet dankzij onze samenwerkingspartners.

Nufotograferen

Stefan is een fotograaf waarmee wij graag samenwerken. Sinds 2014 is hij gespecialiseerd in het professioneel vastleggen van bruiloften. in de afgelopen jaren heeft hij 80 bruiloften gefotografeerd. Met zijn energieke en sociale houding vindt hij elke bruiloft een feest om te mogen fotograferen.

Twee meter vijf fotografie

Damien en Annelieke leggen graag jullie herinneringen van de mooiste dag van jullie leven vast. De foto’s en het trouwalbum zijn de meest tastbare herinneringen aan die dag en met zijn tweeën zorgen zij ervoor dat jullie nog tientallen jaren vol trots naar jullie foto’s blijven kijken.

BBE DJ’s

Vrolijk, herkenbaar en eclectisch. Een voorliefde voor de hits uit de vorige eeuw mengt zich met een moderne sound. Of het nu disco, urban of house is… De DJs van BBE grijpen het aan en zetten de boel op stelten.

Een moderne sound met energieke overgangen zorgen voor een aanstekelijk feestje, passend bij de sfeer en het doel van ieder evenement.

Toegankelijk, verzorgd en bekwaam. Vrolijke figuren met wie je een fijn feestje kunt bouwen.

Veldhuysen bloemisten

Bloemen verrassen en verwonderen. Van bloemen wordt iedereen blij! De bloemisten van Veldhuysen verzorgen graag uw bruidsboeketten. Zij geven passie en aandacht aan alle boeketten en zorgen dat de bruiloft mooi aangekleed en feestelijk is.

De Heeren van het Goede Leven

De Heeren van het Goede Leven hebben zich uit het jetsetbestaan teruggetrokken om U de romantiek van weleer te laten beleven. vanzelfsprekend doen zij dit op de meest ambachtelijke wijze. De Heeren bieden u akoestisch genot, gestoeld op een eeuw muzikaal vermaak!

De Jongens van de Photobooth

De Jongens van de Photobooth verzorgen booths, zuilen en videobooths op maat. Zij zorgen ervoor dat voor altijd die ene foto van jouw dag/avond op de koelkast van je gasten hangt. De fotostrips worden geheel voor de gelegenheid voor jullie ontworpen.

Ketelbinkie Koffie

Ketelbinkie uit Rotterdam is een van de eerste Barista Foodtrucks uit Nederland, met zijn mooie oldtimers en bijbehorend entourage maakt hij er een ware belevenis van om een goede kop koffie te verkrijgen. Met koffie uit eigen branderij weet hij de mooiste espresso, lungo of cappucino varianten te maken op de authentieke pistonmachines.

Bij koffie hoort lekkers en daarom heeft hij de super hippe Urban Bakery Rotterdam bereid gevonden om samen te werken. Urban Bakery Rotterdam levert exact dat wat jullie wensen van kleine Sweetbite tot Robuuste Brownies of Cheese(cup)cake ! Alles zonder mixen, gelatine ( dus halal ) en andere kunstmatige toevoegingen. Ook is een Sweet Table van Urban Bakery een mogelijkheid.

IJs & Koek bij Oud Langbroek

Met herkenbaar deuntje rijdt de ijscoman het veld op. Jong en oud kan genieten van versgedraaid ijs met ingrediënten uit de regio. Zo is zijn Red Love Appelijs gemaakt van appels uit de boomgaarden van Werkhoven en het roomijs gemaakt van room afkomstig van de biologische boer uit Langbroek.

Contactformulier

  Voornaam
  Achternaam
  Straat en huisnummer
  Postcode
  Woonplaats
  Telefoonnummer
  E-mailadres
  Datum
  Aantal personen
  Reden van contact
  Brochure aanvragen
  Opmerkingen

  Contactgegevens

  Jachthuis Beukenrode
  Adres: Beukenrodelaan 2
  Postcode: 3941 ZP Doorn
  Tel: 0343 47 32 20
  Mail: info@jachthuisbeukenrode.nl

  Routebeschrijving

  Met de auto:
  Uit de richting Utrecht of Arnhem:
  A12, afslag Driebergen/Zeist, richting Driebergen.
  In Driebergen rijdt u richting Doorn (N225). Bij hectometerpaal 17,7 gaat u linksaf, dit is de Beukenrodelaan. U rijdt de poort door en vervolgt de weg nog ongeveer 300 meter tot het Jachthuis rechts: Jachthuis Landgoed Beukenrode.

  Uit de richting Amersfoort:
  Richting Doorn.
  In Doorn rijdt u richting Driebergen (N225). Bij hectometerpaal 17,7 gaat u rechtsaf, dit is de Beukenrodelaan. U rijdt de poort door en vervolgt de weg nog ongeveer 300 meter tot het Jachthuis rechts: Jachthuis Landgoed Beukenrode.

  Met het openbaar vervoer:
  Met de trein:
  Uitstappen op station Driebergen-Zeist.
  Daarna per (trein)taxi of buslijn 50/56.
  Uitstappen bij halte Beukenlaan.

  Met de bus:
  Buslijn 50/56 uitstappen halte Beukenlaan.