Feesten en partijen

De fakkels langs de oprit wijzen jullie gasten de weg naar het monumentale Jachthuis waar de klassieke zaal of moderne serre zijn omgetoverd tot feestzaal of lounge-area! Een unieke locatie vraagt om een uniek feest!

Feesten op Landgoed Beukenrode

Het authentieke karakter van het Jachthuis en haar plezierige indeling is geschikt voor elke gelegenheid van intieme borrel, receptie tot een spetterend dansfeest. Het team van Jachthuis Beukenrode is in staat u geheel te ontzorgen voor de gelegenheid, wij regelen alles van catering tot muzikale invulling. U hoeft enkel nog te genieten van het feest en uw gasten!

Er is veel mogelijk op ons landgoed zowel binnen als buiten:

 • Huwelijk
 • Verjaardag
 • Jubileum
 • Receptie
 • Borrel
 • Familiefeest
 • Diner, Lunch of High-Tea
 • Afscheidsfeest
 • Babyshower
 • Bedrijfsfeest

Onze Partmanager begeleidt u door het proces en creëert samen met u een memorabele gelegenheid!

Iets te vieren?

Het monumentale Jachthuis en Engelse landschapstuin biedt een prachtig decor voor uw gelegenheid. Het is al vanaf 30 personen mogelijk een exclusief feest of diner te organiseren op Jachthuis Beukenrode. Het Jachthuis is op de begane grond ingedeeld in diverse aaneengesloten ruimtes waardoor we voor elke soort gelegenheid de juiste setting kunnen creëren.

Neem contact op met onze Party & Event Planner voor een bezoek aan het Jachthuis waarin alle wensen en mogelijkheden tijdens een persoonlijk gesprek aan bod komen.

Impressie

No post was found with your current grid settings. You should verify if you have posts inside the current selected post type(s) and if the meta key filter is not too much restrictive.

Aanvraagformulier

  Contactpersoon
  Telefoonnummer
  E-mailadres
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Naam feest of event
  Datum van / Starttijd
  Datum tot / Eindtijd
  Aantal personen
  Opmerkingen

  Contactgegevens

  Jachthuis Beukenrode
  Adres: Beukenrodelaan 2
  Postcode: 3941 ZP Doorn
  Tel: 0343 47 32 20
  Mail: info@jachthuisbeukenrode.nl

  Routebeschrijving

  Met de auto:
  Uit de richting Utrecht of Arnhem:
  A12, afslag Driebergen/Zeist, richting Driebergen.
  In Driebergen rijdt u richting Doorn (N225). Bij hectometerpaal 17,7 gaat u linksaf, dit is de Beukenrodelaan. U rijdt de poort door en vervolgt de weg nog ongeveer 300 meter tot het Jachthuis rechts: Jachthuis Landgoed Beukenrode.

  Uit de richting Amersfoort:
  Richting Doorn.
  In Doorn rijdt u richting Driebergen (N225). Bij hectometerpaal 17,7 gaat u rechtsaf, dit is de Beukenrodelaan. U rijdt de poort door en vervolgt de weg nog ongeveer 300 meter tot het Jachthuis rechts: Jachthuis Landgoed Beukenrode.

  Met het openbaar vervoer:
  Met de trein:
  Uitstappen op station Driebergen-Zeist.
  Daarna per (trein)taxi of buslijn 50/56.
  Uitstappen bij halte Beukenlaan.

  Met de bus:
  Buslijn 50/56 uitstappen halte Beukenlaan.