Herfstfair

13 Oktober 2019 HERFSTFAIR Beukenrode, 10:00 – 17:00 uur

De bladeren beginnen te verkleuren op het mooie in het midden van Nederland gelegen Landgoed Beukenrode, het is de vooravond van de opening van het Jachtseizoen op kleinwild en de Herfst doet zijn intrede. Jachthuis Beukenrode uit Doorn organiseert een mooie Fair voor iedereen die van buitenleven, vissen, jagen, wandelen en lekker eten&drinken houdt op haar 26 hectare grote Landgoed!

Op de Fair vindt u een keur aan exposanten ( 50-60 ) welke hun kramen gevuld hebben met de mooiste brocante en lifestyle artikelen voor binnen én buiten. Diverse verenigingen op gebied van outdoor, wandelen, jagen en vissen geven demonstraties en informatie en natuurlijk zorgt het Culinaire Team van Jachthuis Beukenrode voor de inwendige mens ! Ook voor de kinderen zijn er volop spannende activiteiten georganiseerd op en rond het terrein. De entree is €2,- (kinderen <12 gratis) en aangelijnde honden zijn natuurlijk van harte welkom.

Parkeren kan GRATIS op het parkeerterrein van de Van Braam Houckgeestkazerne aan de Arnhemse Bovenweg 1d in Doorn!


Outdoor

Wandelen, vissen of jagen.. Het gebeurd allemaal buiten en daarom zal er op de HERFSTFAIR ook veel aandacht voor zijn met bekende merken uit het veld ! Jacht en Outdoor-kleding, wandelschoenen en laarzen van diverse merken geven acte de préséance . De uitrusting kan weer aangevuld worden met de mooiste aanbiedingen.

De Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging laat zien en vooral proeven waar zij voor staan met een grote stand en ook zullen er diverse demonstraties met jachthonden van diverse disciplines plaatsvinden.

In de grote vijver zullen er verschillende Vliegvisdemonstraties gegeven worden en zal ook de regionale Visserij-vereniging aanwezig zijn. Aan alles voor de actieve buitenmens en dier is gedacht! Daarnaast zijn er net als vorig jaar weer Roofvogeldemonstraties in de Demo Arena!

Lifestyle

Tijdens de Herfstfair zorgen wij voor een invulling van hoogwaardige aanbieders van lifestyle, brocante en interieurartikelen voor binnen én buiten. Daardoor is het snuffelen tussen de vele mooie kramen en pagodetenten een ware belevenis.

Tijdens de Fair zullen er tussen de 50 – 60 kleine tot middelgrote aanbieders opgesteld staan over het Landgoed rondom het Jachthuis. In het Jachthuis zelf zal er kunst te zien zijn en proeverijen geserveerd uit onze keuken.

Food

Op de HERFSTFAIR zal een heus Food-Court opgetuigd worden waar men naar hartelust van wilde happen en dranken kan genieten waar onze cateringpartner De Heeren van Driebergen natuurlijk bekend om staat. Samen met het Culinaire Team van Beukenrode word het genieten van het diverse aanbod aan gerechtjes.

Lokale bierbrouwers zullen hun speciale Herfstbieren laten proeven om gezellig op het Foodcourt bij de vuurplaats gelijkgestemden te ontmoeten en samen te proosten!
Kies de grote borrelplank en schuif aan in ons Foodcourt!

Deelnemers

Contactgegevens

Jachthuis Beukenrode
Adres: Beukenrodelaan 2
Postcode: 3941 ZP Doorn
Tel: 0343 47 32 20
Mail: herfstfair@jachthuisbeukenrode.nl

Routebeschrijving

Met de auto:
Uit de richting Utrecht of Arnhem:
A12, afslag Driebergen/Zeist, richting Driebergen.
In Driebergen rijdt u richting Doorn (N225). Volg de aanwijzingsborden naar de parkeerplaats.

Uit de richting Amersfoort:
Richting Doorn.
In Doorn rijdt u richting Driebergen (N225). Volg de aanwijzingsborden naar de parkeerplaats.

Parkeren : het parkeerterrein van de Van Braam Houckgeestkazerne aan de Arnhemse Bovenweg 1d 3941 XM Doorn (GRATIS)

Met het openbaar vervoer:
Met de trein:
Uitstappen op station Driebergen-Zeist.
Daarna per (trein)taxi of buslijn 50/56.
Uitstappen bij halte Beukenlaan.

Met de bus:
Buslijn 50/56 uitstappen halte Beukenlaan.