Eindejaarsarrangementen

Wat is er nu leuker dan het jaar af te sluiten met een glas bubbels en te genieten van sfeervol diner of een heerlijke barbecue op ons prachtige Jachthuis Beukenrode? Bekijk onze unieke arrangementen hieronder! 

Walking Diner

Wat is er nu heerlijker dan het jaar af te sluiten of te beginnen met een glas bubbels en te genieten van sfeervol Walking Diner op ons prachtige Jachthuis Beukenrode?

Samen met collega’s of uw klanten toosten en genieten van een geheel verzorgde avond in ons Jachthuis. Zowel op formele of informele wijze kan onze brigade een passende invulling geven aan uw wensen, zo is voor grotere groepen het Walking Diner bij uitstek geschikt om culinair te genieten en veel gasten te kunnen spreken.

Lees hier meer

Winter BBQ

De Winter BBQ groeit de laatste jaren sterk in populariteit en dat verbaast ons natuurlijk niet. Ons BBQ-team stookt de vuren hoog op en onder het genot van een glas Glühwein kunnen uw gasten genieten van het Smoke&Grill spektakel.

Geen recept is geheim en zij zullen bij elk item zo gewenst een toelichting geven over herkomst en bereidingswijze. Onze robuuste BBQ’s zorgen voor een mooie setting en met ons terras als prachtige uitvalsbasis kunt u ook buiten genieten van onze BBQ.

Lees hier meer

Feest

Party Time! Het jaar feestelijk afsluiten en inleiden kan perfect in ons Jachthuis. Heerlijk in een ongedwongen sfeer met collega’s en klanten toosten op een succesvol jaar of de banden weer eens goed aanhalen onder het genot van een goed glas wijn.

Uiteraard kunnen de voetjes van de vloer in onze feestzaal waar de onze DJ of Huisband uw publiek tot in de late uurtjes vermaakt.

Lees hier meer

Aanvraagformulier

Contactpersoon
Telefoonnummer
E-mailadres
Adres
Postcode
Plaats
Naam feest of event
Datum van / Starttijd
Datum tot / Eindtijd
Aantal personen
Opmerkingen

Contactgegevens

Jachthuis Beukenrode
Adres: Beukenrodelaan 2
Postcode: 3941 ZP Doorn
Tel: 0343 47 32 20
Mail: info@jachthuisbeukenrode.nl

Routebeschrijving

Met de auto:
Uit de richting Utrecht of Arnhem:
A12, afslag Driebergen/Zeist, richting Driebergen.
In Driebergen rijdt u richting Doorn (N225). Bij hectometerpaal 17,7 gaat u linksaf, dit is de Beukenrodelaan. U rijdt de poort door en vervolgt de weg nog ongeveer 300 meter tot het Jachthuis rechts: Jachthuis Landgoed Beukenrode.

Uit de richting Amersfoort:
Richting Doorn.
In Doorn rijdt u richting Driebergen (N225). Bij hectometerpaal 17,7 gaat u rechtsaf, dit is de Beukenrodelaan. U rijdt de poort door en vervolgt de weg nog ongeveer 300 meter tot het Jachthuis rechts: Jachthuis Landgoed Beukenrode.

Met het openbaar vervoer:
Met de trein:
Uitstappen op station Driebergen-Zeist.
Daarna per (trein)taxi of buslijn 50/56.
Uitstappen bij halte Beukenlaan.

Met de bus:
Buslijn 50/56 uitstappen halte Beukenlaan.