Nieuwjaarsarrangementen

Wat is er nu leuker dan het jaar te beginnen met een glas bubbels en te genieten van sfeervol diner of een heerlijke barbecue op ons prachtige Jachthuis Beukenrode? Bekijk onze unieke arrangementen hieronder! 

Nieuwjaarsborrel met sfeervol diner

Wat is er nu heerlijker dan het jaar te beginnen met een glas bubbels en te genieten van sfeervol Diner op ons prachtige Jachthuis Beukenrode?

Het samengestelde arrangement De nieuwjaarsborrel met Diner sluit perfect aan op de natuurlijke en prachtige omgeving van landgoed Beukenrode.

Dineren bij een knapperend haardvuur.

Lees hier meer

Nieuwjaarsborrel met WinterBBQ

Wilt u eens wat anders en wat extra’s dan alleen een Nieuwjaarsborrel? Probeer onze WinterBBQ. Een BBQ in de winter? Jazeker! Ook in de winter kan er uitstekend gekookt worden op onze

Black Bastards® en Smokers! Onze Smokin Gents grillen, garen en roken daarbij live. Uiteraard met (h)eerlijke verse producten uit de streek en dat gaat verder dan enkel een speklapje of braadworst!

Lees hier meer

Nieuwjaarsborrel met Walking Diner

Wat is er nu heerlijker dan het jaar te beginnen met een glas bubbels en te genieten van het heerlijke Walking Diner op ons prachtige Jachthuis Beukenrode?

Het samengestelde arrangement “Nieuwjaarsborrel met Walking Diner” sluit hier perfect op aan. Gecombineerd met de stijlvolle en landelijke sfeer van Jachthuis Beukenrode is dit de perfecte start van het jaar met uw collega’s!

Lees hier meer

Aanvraagformulier

Contactpersoon
Telefoonnummer
E-mailadres
Adres
Postcode
Plaats
Naam feest of event
Datum van / Starttijd
Datum tot / Eindtijd
Aantal personen
Opmerkingen

Contactgegevens

Jachthuis Beukenrode
Adres: Beukenrodelaan 2
Postcode: 3941 ZP Doorn
Tel: 0343 47 32 20
Mail: info@jachthuisbeukenrode.nl

Routebeschrijving

Met de auto:
Uit de richting Utrecht of Arnhem:
A12, afslag Driebergen/Zeist, richting Driebergen.
In Driebergen rijdt u richting Doorn (N225). Bij hectometerpaal 17,7 gaat u linksaf, dit is de Beukenrodelaan. U rijdt de poort door en vervolgt de weg nog ongeveer 300 meter tot het Jachthuis rechts: Jachthuis Landgoed Beukenrode.

Uit de richting Amersfoort:
Richting Doorn.
In Doorn rijdt u richting Driebergen (N225). Bij hectometerpaal 17,7 gaat u rechtsaf, dit is de Beukenrodelaan. U rijdt de poort door en vervolgt de weg nog ongeveer 300 meter tot het Jachthuis rechts: Jachthuis Landgoed Beukenrode.

Met het openbaar vervoer:
Met de trein:
Uitstappen op station Driebergen-Zeist.
Daarna per (trein)taxi of buslijn 50/56.
Uitstappen bij halte Beukenlaan.

Met de bus:
Buslijn 50/56 uitstappen halte Beukenlaan.