Evenementen en feesten

Ook voor evenementen en diverse buitenactiviteiten kunt u bij Jachthuis Beukenrode terecht. De grote landschapstuin om het Jachthuis leent zich uitstekend voor de organisatie van congressen, beurzen en fairs. Door de centrale ligging en ruime parkeergelegenheid is het goed toegankelijk voor groter publiek.

Het 26ha grote terrein van Landgoed Beukenrode bestaat uit open velden, veel bos, water en een aantal gebouwen. Beukenrode leent zich daarom uitstekend voor incentives, bedrijfsfeesten, evenementen, teambuildingsdagen en (product)presentaties.

Samen met het Beukenrodeteam van het Jachthuis creeërt u uw eigen unieke dag, desgewenst van A tot Z. Daarbij werken wij samen met verschillende bedrijven die gespecialiseerd zijn in het organiseren van evenementen.

Feesten op Landgoed Beukenrode

Doordat Jachthuis Beukenrode verschillende authentieke kamers en zalen kan aanbieden is het zowel voor kleine als grote gezelschappen geschikt. Of het nu om een intieme verjaardag met een select gezelschap of het geven van een groot feest. U kunt uw feest geheel door Beukenrode laten verzorgen inclusief catering en muziek.

Heeft u iets te vieren?

Het monumentaal Jachthuis biedt een prachtig decor voor uw feest of diner. Of het nu uw jubileum, verjaardag, familiebijeenkomst of en ander feestelijk evenement is.

Het is al vanaf 30 personen mogelijk een besloten feest of diner te organiseren op Jachthuis Beukenrode. De indeling van het Rijksmonument maakt het erg geschikt voor zowel kleine als grote gezelschappen een uniek arrangement samen te stellen. Of dit nu buiten of binnen, een diner of een feest is. Het team van Jachthuis Beukenrode staat voor u klaar om het juiste arrangement samen te stellen.

Impressie

Aanvraagformulier

Contactpersoon
Telefoonnummer
E-mailadres
Adres
Postcode
Plaats
Naam feest of event
Datum van / Starttijd
Datum tot / Eindtijd
Aantal personen
Opmerkingen

Contactgegevens

Jachthuis Beukenrode
Adres: Beukenrodelaan 2
Postcode: 3941 ZP Doorn
Tel: 0343 47 32 20
Mail: info@jachthuisbeukenrode.nl

Routebeschrijving

Met de auto:
Uit de richting Utrecht of Arnhem:
A12, afslag Driebergen/Zeist, richting Driebergen.
In Driebergen rijdt u richting Doorn (N225). Bij hectometerpaal 17,7 gaat u linksaf, dit is de Beukenrodelaan. U rijdt de poort door en vervolgt de weg nog ongeveer 300 meter tot het Jachthuis rechts: Jachthuis Landgoed Beukenrode.

Uit de richting Amersfoort:
Richting Doorn.
In Doorn rijdt u richting Driebergen (N225). Bij hectometerpaal 17,7 gaat u rechtsaf, dit is de Beukenrodelaan. U rijdt de poort door en vervolgt de weg nog ongeveer 300 meter tot het Jachthuis rechts: Jachthuis Landgoed Beukenrode.

Met het openbaar vervoer:
Met de trein:
Uitstappen op station Driebergen-Zeist.
Daarna per (trein)taxi of buslijn 50/56.
Uitstappen bij halte Beukenlaan.

Met de bus:
Buslijn 50/56 uitstappen halte Beukenlaan.