5 tips om het jaar onvergetelijk af te sluiten met collega’s

Het einde van het jaar is in zicht en de jaarwisseling komt eraan. Hoe kun je het jaar op een te gekke manier afsluiten met je collega’s? Wij geven vijf verschillende tips!

Tip 1: Organiseer een nieuwjaarsborrel

Begin het jaar met een heerlijke glas bubbels en proost samen op het afgelopen jaar én vooral ook op het nieuwe jaar! Bespreek de mooie en minder mooie momenten van het afgelopen jaar en kijk samen vooruit. Aansluitend kunnen jullie natuurlijk ook nog samen dineren. Overweeg hierbij ook eens een WinterBBQ of Walking Diner. Een nieuwjaarsborrel organiseren op een bijzondere locatie? Bekijk dan de arrangementen van Jachthuis Beukenrode.

Tip 2: Ontsnap uit een escaperoom

Ontsnap samen met je collega’s uit een escaperoom! Dit is een uniek groepsuitje waarbij je samen puzzels moet oplossen om letterlijk uit de ruimte te kunnen ontsnappen. Je dient goed samen te werken met je collega’s en een juiste tactiek te hanteren, wat goed is voor de teambuilding. Daarna kunnen jullie de ontsnappingspoging én het afgelopen jaar nabespreken onder het genot van een hapje of drankje.

Tip 3: Volg samen een kookworkshop

Wat denken jullie van het volgen van een kookworkshop? Samen koken en vervolgens dineren, dat klinkt als een gezellige avond! Werk onder begeleiding van een professionele chef-kok samen aan de bereiding van jullie heerlijke maaltijd en kom zo achter de kookskills van je collega’s. Wie van jullie blijkt een ware keukenprins of -prinses te zijn? Een themaworkshop volgen of zelf een kookworkshop op maat samenstellen? Bekijk de mogelijkheden bij De Heeren van Driebergen.

Tip 4: Organiseer een eindejaarswedstrijd of -toernooi

Samen met collega’s sporten is altijd een goed idee! Om het jaar goed af te sluiten kunnen jullie een sporttoernooi organiseren waarbij het draait om sportiviteit én gezelligheid. Bepaal samen met je collega’s welk type sport jullie leuk lijkt, bijvoorbeeld volleybalen of voetballen, maak teams en het toernooi kan beginnen!

Tip 5: Organiseer een spelletjesavond

Hebben jullie meer zin in een knus avondje? Denk dan aan een ouderwetse spelletjesavond. Maak teams en speel bijvoorbeeld 30 Seconds, een kaartspel of doe een pubquiz. Zo leer je je collega’s beter kennen en het is goed voor de teambuilding. Toch nog iets extra’s doen? Zorg voor oliebollen door een oliebollenkraam langs te laten komen of bak ze zelf of zelfs samen met je collega’s!

Vraag vooral ook je collega’s om input. Samen weet je altijd meer en zo kom je ook gelijk achter ieders voorkeur. Maak er een onvergetelijke jaarafsluiting van met elkaar.

Proost!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *