Kerst vieren op de werkvloer? 3 tips om dat te regelen!

Niet iedere werknemer heeft vakantie rond de kerstdagen. En dan is het natuurlijk wel zo leuk als jouw kantoor of werkplek is voorzien van de broodnodige kerstsfeer. Met deze drie tips zorg je dat jij en je collega’s de kerstperiode geheel in stijl doorkomen!

Tip 1: Kerstversiering is goed voor de teamspirit

Wanneer jij en je collega’s geen vakantie hebben rond de kerstdagen is het natuurlijk wel zo leuk om de kerstsfeer op werk door te voeren. Bovendien is het bewezen dat werknemers gelukkiger en productiever zijn wanneer zij zich goed voelen! Een kerstboom, kerstballen, lichtjes en slingers mogen dan ook niet ontbreken op de werkvloer. Versier de kantoorplantjes, vul vazen met kerstballen en hang de gekregen kerstkaarten in het zicht. Zorg voor een foute kerstplaylist en jullie komen gegarandeerd in de kerstsfeer. Regel warme chocomelk met marsmallows of bak heerlijke kerstkoekjes voor je collega’s en jij bent gegarandeerd de werknemer van de maand!

 

Tip 2: Winterse kookworkshop

Een andere manier om de kerstspirit er goed in te houden in deze periode is het volgen van een winterse kookworkshop met jouw collega’s. Gezamenlijk iets maken geeft een gevoel van voldoening en brengt mensen dichter bij elkaar. Goed voor de teambuilding! Bovendien is culinair genieten met de kerstdagen een echte must. En hoe tof is dat jij na de workshop voor familie het perfecte kerstdiner op tafel kunt zetten? Twee vliegen in een klap!

Tip 3: Sluit het jaar knallend af met een borrel en een winterbarbecue

Een gewone kerstborrel op kantoor vinden wij wat standaard. Een winterbarbecue met een heerlijke borrel is de perfecte manier om het jaar met je collega’s af te sluiten. En met een barbecue in de winter haal je de zomer alsnog een beetje in huis, een originele variant van het traditionele kerstdiner.

Bij Jachthuis Beukenrode het jaar in stijl afsluiten? Dat kan! Met onze speciale eindejaarsborrel met winterbarbecue arrangement bieden we sfeervolle avond waarbij alles voor u geregeld wordt. Geniet van een heerlijke barbecue terwijl je samen terugkijkt op het afgelopen jaar.

Eindejaarsborrel feest Neukenrdo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *