De leukste en meest lekkere bruidstaarten – 5 tips!

De bruidstaart is vaak het pronkstuk van een bruiloft, een ware traktatie voor een bruiloft. Maar de keuze is reuze, en tegenwoordig zijn er opties waar je zelf nog niet aan hebt gedacht, lees ze hier!

1. Wintertaart

Tegenwoordig is de winter wedding erg populair. Bij zo’n trouwdag hoort natuurlijk ook een echte winter wedding taart. Denk aan elementen in de taart die men herinnert aan de winter, zoals herfstblaadjes, kerstballen, sneeuwvlokjes en winterse kleuren.

bruidstaart winter

 

2. Dé trend van nu – Drip Cakes

Heb jij er al van gehoord? ‘Drip Cakes’ zijn tegenwoordig een ware trend. Bij deze taart wordt een soort druppel (drip) gecreëerd door met een lepel of spuitzak de karamel over de rand te duwen. Het leuke aan deze taart is dat je je creativiteit erop los kunt laten.

Dripcake bruidstaart

3.  Chocolate dream

Chocolade, daar kan je bijna iedereen wel voor wakker maken. Een bruidstaart met romige chocolademousse binnenin die letterlijk smelt in je mond. De opties met chocolade zijn oneindig. Denk bijvoorbeeld aan een chocoladetaart met truffel of vergeet de taart en kies voor chocolade cakejes!

Bruidstaart chocolade

4. Cupcakes

Cupcakes zijn populair om hun leuke uitstraling, de diverse smaken en het leuke idee dat iedereen zijn eigen taartje heeft. Kortom, in trouwland zijn cupcakes niet meer weg te denken. Buiten de leuke en vrolijke uitstraling zijn cupcakes ook nog eens super handig, hoezo wachten op het aansnijden van de bruidstaart?

Wedding cupcakes

5. Red velvet bruidstaart

Ben jij juist op zoek naar een romantische taart? Kies voor een red velvet bruidstaart! Deze taart staat symbool voor romantiek en voegt een ware liefdessfeer toe aan je bruiloft.

Red velvet bruidstaart

De taart is een belangrijk element voor je bruiloft, zo ook de locatie! Ben jij op zoek naar een top locatie voor jou bruiloft? Of heb je nog hulp nodig bij de invulling van je bruiloft? Bekijk de prachtige trouwlocatie van Jachthuis Beukenrode.

Comments 2

  1. Persoonlijk vind ik een wintertaart het mooist 🙂 Ik ga trouwen over een paar maanden, en ik maar me veel zorgen over de bruiloft. Nu ben ik op zoek naar de trouwlocatie, maar in plaats daarvan heb ik een taart gevonden 🙂

    1. Post
      Author

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *