Trouwen in december? Ga voor een prachtige winter wedding!

De periode mei tot midden oktober is normaliter het trouwseizoen. Echter, ook de feestmaand december is tegenwoordig erg populair om te trouwen. Lees hier onze tips voor een perfecte winter wedding en plan jouw trouwdag!

1. Light it up!

In de koude wintermaand december is een beetje warmte niet ongewenst. Vuurkorven geven licht en warmte. Daarnaast geeft dit je buitenlocatie een ware mysterieuze sfeer. Don’t forget!

Winter wedding vuurkorf

2. Bolero time

Met je strapless trouwjurk in 2 graden Celsius poseren voor de foto is natuurlijk niet ideaal. Vergeet daarom geen bolero of een ander kort jasje tegen de kou. Belangrijk is natuurlijk wel dat deze matcht met je trouwjurk, check daarom van te voren wat de trends zijn!

Winterwedding Jachthuis Beukenrode Bolero

3. Winter boots

Natuurlijk wil je onder je trouwjurk van die prachtige elegante trouwschoenen… Jammer genoeg niet echt handig voor de fotoshoot in het winterlandschap. Zorg daarom dat je voeten tijdens de fotoshoot warm blijven. Zoek een paar leuke snowboots, kaplaarzen of mooie witte bontlaarsjes. Ben je klaar met de shoot? Dan trek je je trouwschoenen weer aan!

Winterwedding Jachthuis Beukenrode lichtjes

4. Hot drinks

De vuurkorf buiten geeft al een echte wintersfeer, maar daarbij horen natuurlijk ook de warme drankjes. Denk bijvoorbeeld aan warme chocolademelk om de handen warm te houden en lekker op temperatuur te komen. Want to make it spicey? Denk aan Jägermeister of Glühwein. Cheers!

Winter wedding hot drinks Jachthuis Beukenrode

5. Winter wedding decoratie

Groen, rood en zilver zijn dé kleuren voor de feestmaand december.  Niet zo gek op heftige kleuren? Geen zorgen, voor een winter wedding is ook wit in combinatie met zilver of goud een zekere aanrader voor een chique sfeer en uitstraling. Hang op meerdere plekken een mistletoe, typisch voor een winter wedding en brengt echte sfeer. Denk verder aan leuke kerstverlichting in de bomen en je winter wedding is compleet!

6. Location is everything

De locatie is een van de belangrijkste onderdelen van je bruiloft. Tijdens een winter wedding is het belangrijk om te kijken naar de locatie. In de winterperiode is de natuur op zijn best. Als je op zoek gaat naar jou winter wedding locatie, bekijk dan goed het landschap om de trouwlocatie heen. Het landschap kan een magisch tintje aan jou bruiloft geven. Verder is de ruimte binnen ook belangrijk aangezien gasten toch sneller binnen blijven in deze koude periode. Trouwlocatie Jachthuis Beukenrode is een groot jachthuis midden in de natuur, perfect voor een winter wedding. Bekijk onze prachtige trouwlocatie.

Winter wedding Jachthuis Beukenrode

Comments 1

  1. Ik ben er het helemaal mee eens dat de locatie een van de belangrijkste onderdelen van de bruiloft is! Ik ga trouwen in februari, en nu ben ik op zoek naar een leuke locatie. Hopelijk vind ik een mooie plaats om mijn bruiloft origineel en leuk te vieren!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *