Trouwen

Jachthuis Beukenrode is een prachtig onlangs geheel gerenoveerd Rijksmonument. Van ceremonie tot feest. Buiten of binnen. De authentieke locatie leent zich uitstekend voor een sfeervolle bruiloft.

Uw bruiloft is een belangrijke dag met specifieke en persoonlijke wensen. Dit beseffen wij ons maar al te goed. Met onze jarenlange ervaring weten we hoe belangrijk het traject naar deze bijzondere dag is. Daarom schenkt het team van Jachthuis Beukenrode veel aandacht aan dit traject. Geen vraag is te gek en gezamenlijk wordt de route naar uw bruiloft uitgestippeld om er een onvergetelijke en unieke dag van te maken.

Er zijn verschillende mogelijkheden om van uw bruiloft een unieke beleving en onvergetelijke dag te maken. Met mooi stralend weer is het mogelijk om de ceremonie buiten te laten plaats vinden. Of dit nu onder het koningskoppel, onze 150 jaar oude eik en beuk, of op ons terras bij de vijver, of onder onze punttent is. Het Jachthuis is een officieel Huis der Gemeente. Hierdoor kunt u officieel het ‘ja’ woord exclusief op Jachthuis Beukenrode aan elkaar geven.

Mocht de prachtige Engelse landschapstuin minder goed bij uw wensen aansluiten biedt het sfeervolle Jachthuis ook tal van mogelijkheden. De prachtige originele Tuinkamer biedt fantastisch uitzicht over de vijver en ademt historie en sfeer. De serre biedt daarbij de mogelijkheid om de buitenomgeving met binnen te verbinden.

Uiteraard kan Jachthuis Beukenrode uw gehele catering verzorgen. Daarbij zorgt onze vriendelijke bediening ervoor dat u alle aandacht aan elkaar en aan uw gasten kunt geven en dat u samen met uw familie en vrienden optimaal kunt genieten van een onvergetelijke dag.

Impressie Bruiloften

Aanvraagformulier

Voornaam
Achternaam
Telefoonnummer
E-mailadres
Opmerkingen

Referenties

“Wij en ook al onze gasten waren heel erg enthousiast over de locatie en de luxe uitstraling. De medewerkers van het Jachthuis waren in alle opzichten behulpzaam en droegen bij aan de geweldige dag en avond. Alleen maar positieve herinneringen aan de hele dag.”
Mr. en Mevr. Zevenaar
“Wat hebben wij een geweldige trouwdag beleefd op Landgoed Beukenrode. Het personeel nam ons alles uit handen en gaf ons het gevoel dat niets teveel was. Het voelde als een warme deken. Ook qua eten en drinken ontbrak het ons aan niets. De kok heeft er echt iets moois en lekkers van gemaakt. Ook onze gasten waren zeer onder de indruk van de locatie. Daggasten die het leuk vonden, konden met de eigenaar een leuke en leerzame wandeling maken op en rond het landgoed.”Mr. en Mevr. van der Sluis