Trouwen

Jachthuis Beukenrode is een prachtig onlangs geheel gerenoveerd Rijksmonument. Van ceremonie tot feest. Buiten of binnen. De authentieke locatie leent zich uitstekend voor een sfeervolle bruiloft. Uw bruiloft is een belangrijke dag met specifieke en persoonlijke wensen. Dit beseffen wij ons maar al te goed. Met onze jarenlange ervaring weten we hoe belangrijk het traject naar deze bijzondere dag is. Daarom schenkt het team van Jachthuis Beukenrode veel aandacht aan dit traject. Geen vraag is te gek en gezamenlijk wordt de route naar uw bruiloft uitgestippeld om er een onvergetelijke en unieke dag van te maken.

.


Wat is daarop uw antwoord….?

Binnenkort beleven jullie de mooiste dag van jullie leven. Want trouwen in dit sprookjesachtig Landhuis, midden in de bosrijke omgeving van de Utrechtse Heuvelrug, is ongekend romantisch.

Onder professionele en persoonlijke begeleiding van onze Partymanagers zorgen wij ervoor dat jullie in een ongedwongen sfeer kunnen gaan genieten van alles dat wij te bieden hebben. Onze uitstekende service en passie voor alles wat met culinariteit te maken heeft, dragen eraan bij dat het jullie en de gasten aan niets zal ontbreken.

De mooiste herinnering van jullie leven, dát is waar wij naar streven!

 • Trouw-, receptie- & feestlocatie
 • Klassiek & romantisch interieur
 • Buiten trouwen mogelijk
 • Veel extra mogelijkheden
 • Ruime parkeergelegenheid

“Ja, ik wil…”

Het onvergetelijke Jawoord! Het Jachthuis op Landgoed Beukenrode Is een officieel “ Huis der Gemeente” en leent zich dan ook uitstekend voor een romantische bruiloft. Jullie kunnen elkaar het Jawoord geven zowel binnen in de stijlvolle trouwzaal als buiten in de romantische Engels aangelegde landschapstuin. Ook de kerkelijke of spirituele inzegening kan plaatsvinden op het prachtige Landgoed. De plek is geheel naar jullie eigen wens te bepalen.

Samen met onze Weddingplanner brengen wij jullie huwelijksdag tot leven en wordt deze volledig op maat samengesteld op basis van jullie wensen. In samenwerking met onze partners kunnen wij jullie volledig ontzorgen met bijvoorbeeld een luxe trouwauto, styling, patisserie en entertainment tijdens het feest

Download onze trouwbrochure

Het uitzonderlijke diner

Het huwelijksdiner wordt bij Beukenrode één van de vele hoogtepunten van jullie dag. De keukenbrigade van Jachthuis Beukenrode weet jullie en jullie gasten te verrassen met prachtige, vaak streekgebonden producten, die zoveel als mogelijk biologisch zijn of zelfs wild uit eigen veld.

Bij ons kunnen jullie een eigen invulling geven aan het diner en creëert onze Executive Chef een menu op maat. Of het nu gaat om een sit-down-, walking- of shared-diner, het culinaire team van Jachthuis Beukenrode onderscheidt zich op het gebied van kwaliteit, service en haar gastvrijheid.

Eén van onze specialiteiten is ons eigen BBQ genootschap de Smokin’ Gents die voor een waar spektakel zorgen vanuit hun op het terras opgestelde Fire-Pit.

Een swingende avond

Aansluitend op een overheerlijk diner  een knalfeest op Jachthuis Landgoed Beukenrode. De klassieke stijl van de kamer met grote kroonluchter en hoge raampartijen sluit qua sfeer precies aan op de bosrijke omgeving en met de doorgang naar de Tuinkamer wordt de dansvloer eenvoudig uitgebreid voor grotere gezelschappen.

Maak je feest compleet met een ludieke photobooth in de Lounge, een stoere Central Bar in de Tuinkamer waar jullie favoriete cocktails geserveerd worden of een originele Midnight Snack om af te sluiten, niets is ons te gek!

We hebben volop ideeën waarbij jullie wensen altijd centraal staan. We adviseren graag, maar luisteren vooral goed, zodat het jullie gasten aan niks ontbreekt.

Bekijk al onze samenwerkingen

Impressie

No post was found with your current grid settings. You should verify if you have posts inside the current selected post type(s) and if the meta key filter is not too much restrictive.

Bereikbaarheid

Het 26 hectare grote landgoed op Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug is centraal gelegen en goed bereikbaar. Via onze schitterende oprit komt u aan bij de entree van het Jachthuis waar veel ruimte is om te parkeren. De locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer en daarnaast ook geschikt voor mindervaliden.

Aanvraagformulier

Vraag een offerte aan of neem contact met ons op.

  Voornaam
  Achternaam
  Straat en huisnummer
  Postcode
  Woonplaats
  Telefoonnummer
  E-mailadres
  Datum
  Aantal personen
  Reden van contact
  Brochure aanvragen
  Opmerkingen

  Referenties

  “Wij en ook al onze gasten waren heel erg enthousiast over de locatie en de luxe uitstraling. De medewerkers van het Jachthuis waren in alle opzichten behulpzaam en droegen bij aan de geweldige dag en avond. Alleen maar positieve herinneringen aan de hele dag.”
  – Mr. en Mevr. Zevenaar

  “Wat hebben wij een geweldige trouwdag beleefd op Landgoed Beukenrode. Het personeel nam ons alles uit handen en gaf ons het gevoel dat niets teveel was. Het voelde als een warme deken. Ook qua eten en drinken ontbrak het ons aan niets. De kok heeft er echt iets moois en lekkers van gemaakt. Ook onze gasten waren zeer onder de indruk van de locatie. Daggasten die het leuk vonden, konden met de eigenaar een leuke en leerzame wandeling maken op en rond het landgoed.”
  – Mr. en Mevr. van der Sluis

  Contactgegevens

  Jachthuis Beukenrode
  Adres: Beukenrodelaan 2
  Postcode: 3941 ZP Doorn
  Tel: 0343 47 32 20
  Mail: info@jachthuisbeukenrode.nl